کریم قربانی: اغلب شرکتکنندگان تجربۀ اجرای صحنهای ندارند
کریم قربانی به عنوان یکی از داوران بخش ویُلنسل در حاشیۀ اجراهای این دوره به روابط عمومی جشنواره دربارۀ کیفیت اجراها توضیح داد. شرکتکنندگان حدود هفتاد درصد رشد کرده بودند به گزارش روابط عمومی یازدهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان، کریم قربانی کیفیت ویُلنسل این دوره را چنین ارزیابی کرد: رپرتوار برای هر سه گروه سنی […]
کریم قربانی به عنوان یکی از داوران بخش ویُلنسل در حاشیۀ اجراهای این دوره به روابط عمومی جشنواره دربارۀ کیفیت اجراها توضیح داد.
شرکتکنندگان حدود هفتاد درصد رشد کرده بودند
به گزارش روابط عمومی یازدهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان، کریم قربانی کیفیت ویُلنسل این دوره را چنین ارزیابی کرد: رپرتوار برای هر سه گروه سنی نسبت به سال گذشته بسیار سختتر بود. اجراها نسبت به پارسال بهتر بود و میتوان گفت شرکتکنندگان حدود هفتاد درصد رشد کرده بودند.
او در ادامه به نقاط ضعف و قوت شرکتکنندگان اشاره کرد: نقاط ضعف آنها بیشتر ناشی از کمبودن تجربۀ اجرای صحنهای بود. تمرینشان با پیانیست کم است و این به کار آنها لطمه وارد میکند.
این داور در خصوص تأثيرگذاری جشنوارۀ موسیقی جوان گفت: من از نخستین جشنواره تا امروز در آن حضور دارم. جهش جشنواره در این سه سال اخیر بسیار محسوس است. شرکتکنندگان با علاقه برای جشنواره تلاش میکنند و جشنواره نیز استعداد آنها را نمایان میکند. پس از جشنواره، دیگر نهادها هستند که باید به این استعدادها بها دهند و مسیر پیشرفت را برایشان فراهم کنند.
یازدهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان به دبیری هومان اسعدی، با مشارکت گستردۀ استادان برجستۀ موسیقی کشور، و با حضور 500 نوازنده و خوانندۀ جوان توسط انجمن موسیقی ایران، با حمایت معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دفتر موسیقی و همکاری بنیاد رودکی، از 8 تا 26 شهریور ماه سال جاری در تالار رودکی، و مراسم اختتامیه نیز در 27 شهریور ماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد.