به گزارش روابط عمومی پانزهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، این آهنگساز که چندین دوره تجربه داوری بخش عود نوازی این جشنواره را برعهده دارد، درباره تاثیرگذاری جشنواره ملی موسیقی جوان درجامعه بیان داشت:بی تردید برنامه ها یا جشنواره هایی از این دست در حمایت از تحرک و پویایی بدنه جوان موسیقی کشورمان که فرصت حضور درعرصه جدی‌تر موسیقی را نداشته‌اند بسیار تاثیر گذار خواهد بود و می تواند انگیزه خوبی در بهره بردن ازاین فرصت ها باشد تا این نسل نوظهور موسیقی بتوانند توانایی های خود را به منصه ظهوربگذارند و بطور یقیین این امردر بالابردن استعداد و سطح توانایی آنها اثر گذار خواهد بود و این اشتیاق و علاقمندی در بهبود روند کار آنها بسیار کمک خواهد کرد.

وی ادامه داد: بطوریقین ارزش و جایگاه جشنواره ملی موسیقی جوان متفاوت با دیگر جشنواره هایی  است که طی سال برگزار می شود و به شخصه ارزش آن برای من بیش ازجشنواره های دیگر است چرا كه توجهش به رده هاي سني پايين تر هم هست بویژه آنکه به گروه سنی الف و ب توجه بسیاری شده ودراین رده سنی شاهد حضوراستعدادهای درخشانی هستیم که می توانند ظرفیت های هنری خود را بروز بدهند و این انگیزه شاید روزنه ای باشد تا مسیر خود را بدرستی انتخاب کرده و قدم بردارند .

نایب محمدی درادامه با تاکید برحمایت جشنواره ملی موسیقی جوان از نوجوانان افزود:نوجواناني که دراین جشنواره هنرنمایی می کنند  بعضاً دررده سنی قبل از  نوجوانی هستند یعنی حدود14 سال که شاید تا 10 سال آینده هم فرصتی برای حضور واجرا درصحنه تالار وحدت برای آنها فراهم نشود. بنابراین همانطور که اشاره کردم این جشنواره علاوه بر ایجاد انگیزه، فرصت بسیار خوبی برای به روی صحنه آمدن است.

این نوازنده درخصوص تاثیرگذاری وارتباط جشنواره ملی موسیقی جوان با مراکزعلمی چون دانشگاه ها، هنرستان ها یا آموزشگاه های موسیقی گفت: باید بگویم برخی ازنوازنده های خوبی که درحال حاضر به تدریس سازعود می پردازند ، سالها قبل و در سنین کم و در دوره های مختلف در این جشنواره شرکت داشتند وبه رقابت پرداختند و صاحب مقام و رتبه شدند .این دوستان عزیزدر آن دوران اصلا شناخته شده نبودند اما امروزجایگاه خوبی دراین عرصه پیدا کرده اند و در فضای آموزشی و نوازندگي موفق هستند.

سعید نایب محمدی که چندین دوره داوری جشنواره ملی موسیقی جوان را برعهده  داشته با اشاره به حضور حداکثری هنرمندان در قالب هیات داوران بیان داشت: من براین نظرم اعتبار هرنهاد و یا جشنواره‌ای بواسطه برگزار کنندگانش است و اعتبار این جشنواره هم به حضور آقای هومان اسعدی دبیر آن است که دراین چند دوره دبیری این جشنواره، بسیار موفق عمل کرده اند .آقای اسعدی از اساتید برجسته حوزه‌ي نظري موسیقی ایرانی هستند و در زمینه موسیقی ایرانی بسیار فعالیت کرده و مقاله نوشته‌اند و شناخته شده هستند و نگاهشان به موسیقی بسیار موشکافانه و دقیق است و این دقت نظر موجب شده در انتخاب اساتیدی که با عنوان داور به این جشنواره دعوت می شوند، حساسیت خاصی داشته باشند و قطعا بسیار مهم است. به یاد دارم دوره‌های قبلی جشنواره بود و ما داورها بر سر انتخاب یک نفر از شرکت کننده ها به توافق نرسید بودیم به همین دلیل چندین بار فیلم اجرا بازبینی شد و آقای اسعدی تاکید داشت تا آنجا که امکان دارد و در توانمان است  حق کسی ضایع نشود. بنابراین وقتی این حساسیت ها و دلسوزی ها وجود دارد بی شک اساتید هم ترغیب خواهند شد تا همکاریشان را به عنوان داور ادامه بدهند و حضور داشته باشند.

 

پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پاییز امسال به دبیری هومان اسعدی و مشارکت گسترده استادان موسیقی ایران با حمایت دفتر موسیقی و معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، توسط انجمن موسیقی ایران و با همکاری بنیاد رودکی برگزار می‌‌شود.