به گزارش روابط عمومی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان،عزیز تنها نوازنده دوتار خراسان و داور پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان گفت:در مورد موسیقی نواحی به جز جشنواره ملی موسیقی جوان؛  جشنواره با کیفیت دیگری نه به صورت ملی که حتی به صورت استانی هم  در کشور برای قشر جوان و پویای جامعه سراغ  ندارم. مطمئنا این جشنواره با این تعداد کثیر از شرکت کنندگان  و تنوع سازها و همکاری تعداد بسیار زیادی از اساتید موسیقی کشور یکی از مهمترین جشنواره هایی است که در میان جشنواره های گوناگون کشور  برگزار می‌شود که یکی از خروجی های این جشنواره مهم، کشف  استعدادهایی است که گاهی پنهان می مانند.

وی ادامه داد: این جشنواره باعث  ایجاد شور و نشاط و هیجان و انگیزه در جوانان و در نتیجه باعث سعی و تلاش بیشتر هنرمندان جوان می‌شود که خود نتیجه خوبی در بر خواهد داشت. در حوزه  موسیقی نواحی حتی در جشنواره موسیقی نواحی که سالیانه در کرمان برگزار می‌شود هم آنطور که باید به این حوزه اهمیت  داده نشده است چرا که در جشنواره هایی مانند جشنواره نواحی، بیشتر شرکت کنندگان پیشکسوتان موسیقی نواحی هستند که آن هم به صورت محدود برگزار می‌گردد و جشنواره موسیقی فجر نیز همینطور؛ موسیقی نواحی آنچنان حضور پررنگی ندارد و قابل مقایسه با جشنواره ملی موسیقی جوان که با دید تخصصی تری در حوزه موسیقی نواحی به سازها و آوازهای مناطق مختلف ایران پرداخته می‌شود؛ نیستند.من معتقدم جشنواره موسیقی جوان به لحاظ اینکه پایه گذار آینده موسیقی کشور است  دارای اهمیت بیشتری در حوزه موسیقی نواحی است.

داور بخش شرق و جنوب خراسان در جشنواره پانزدهم موسیقی جوان افزود: جشنواره توانسته  باعث ایجاد انگیزه و تلاش بیشتر  هنرمندان جوان شود هم در بحث نوازندگی و هم در بحث آواز و همچنین در حفظ و اشاعه موسیقی نواحی دارای اهمیت است.

 

این نوازنده دوتار خراسان در خاتمه خاطر نشان کرد:در جشنواره موسیقی جوان در حوزه موسیقی نواحی، حفظ اصالت های موسیقی هر منطقه یکی از ملاک‌های داوری است و همچنین از طرفی اکثر سازهای رایج در یک منطقه در  این جشنواره بین هنرمندان جوان مورد رقابت قرار می‌گیرد و همانطور گفتم به نظر من این جشنواره از معدود جشنواره هایی است که به صورت تخصصی به سازها و آوازهای هر منطقه می پردازد و باعث معرفی هر چه بیشتر موسیقی و آوازهای رایج هر منطقه می‌شود.