حسین بهروزی نیا: با بالا رفتن سطح نوازندگی ها، انتظارات داروان نیز به همان نسبت افزایش یافته است
جشنواره موسیقی جوان در حال تجربه دوازدهمین سال برگزاری خود است. در آستانه آغاز این جشنواره داوران بخش های مختلف به ارزیابی آثار ارسالی می پردازند تا رقابت جشنواره امسال میان برگزیدگان آثار رقم بخورد. حسین بهروزی نیا به عنوان یکی از داوران بخش ساز عود پس از بررسی آثار در خصوص سطح آن ها […]
جشنواره موسیقی جوان در حال تجربه دوازدهمین سال برگزاری خود است. در آستانه آغاز این جشنواره داوران بخش های مختلف به ارزیابی آثار ارسالی می پردازند تا رقابت جشنواره امسال میان برگزیدگان آثار رقم بخورد. حسین بهروزی نیا به عنوان یکی از داوران بخش ساز عود پس از بررسی آثار در خصوص سطح آن ها به روابط عمومی این جشنواره خبر داد.
این داور از کیفیت آثار چنین گفت: با بالا رفتن سطح نوازندگی ها، انتظارات داروان نیز به همان نسبت افزایش یافته است. به جایی رسیده است که ما نمی توانیم از گروه ج کسی را انتخاب نماييم، چرا که انتظار مان بالا رفته است و می خواهیم سطح کیفی شرکت کنندگان بالا تر از این باشد.
او در خصوص علت کاهش افراد شرکت کننده توضيح داد: این ساز توانسته در مسیر پیشرفت قرار بگیرد و در موسیقی راه خود را بیابد، تعداد افراد در حوزه نوازندگی این ساز خیلی کم تر از این بوده است و ما امروز نسبت به ساز های دیگر شاهد بهبود در زمينه پرداخته شدن به این ساز هستيم.
بهروزی نیا درباره ماهیت برگزاری و تاثیر گذاری جشنواره موسیقی جوان گفت: ما مسیری را با این طرح فراهم می کنیم تا جوانان بتوانند به سمت هنر بروند. موسیقی یکی از زمينه های هنری است و به طور قطع در بخش های دیگر نیز فعالیت های این چنینی انجام می گیرد. جوانان با فرهنگ و هنر خود آشنا می شوند و می توانند این را به نسل های آینده نیز انتقال دهند. حتی در زمینه ساز عود که به یک ساز از دست رفته در ایران تبدیل شده بود، اکنون شاهد هستیم کودکانی این ساز را برای يادگيری برمی گزینند و به خوبی آن را می نوازند. آینده موسیقی و ساز عود بسیار بهتر از این خواهد بود.